Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, μπορείτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Εκεί θα διαλέξετε το θέμα της εικόνας, το μέγεθος της, τον τύπο ξύλου, αν θα έχει φόντο χρυσό ή μόνο φωτοστέφανο χρυσό.

Κάθε έργο είναι μοναδικό.

Ναι, μπορείτε να υποβάλετε τις διαστάσεις που θέλετε στην φόρμα επικοινωνίας στο σημείο «άλλες διαστάσεις» ή να μας στείλετε μήνυμα με το αίτημά σας.

Οι πολυπρόσωπες εικόνες ξεκινούν από 30×40 (περίπου) εκατοστά και πάνω διότι είναι δύσκολη η σωστή απόδοσή της σε τόσο μικρά μεγέθη και θεωρείται πλέον μινιατούρα.

Ξύλο από φλαμούρι ή καρυδιά (κατόπιν παραγγελίας). Μπορείτε επίσης να διαλέξετε το σχήμα του ξύλου: απλό ορθογώνιο, σκαφτό ή ακανόνιστο (τυχαίο σχήμα).

Ο ελάχιστος χρόνος για μία απλή μονοπρόσωπη εικόνα είναι δύο μήνες.

Μιας και στο εργαστήριο μας οι εικόνες είναι ζωγραφισμένες στο χέρι, ο χρόνος θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες (πχ μέγεθος, αριθμός προσώπων που απεικονίζονται, διαθεσιμότητα ξύλου).

Θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Στο φυσικό κατάστημα διατίθενται κάποια αντικείμενα που δεν είναι ακόμα διαθέσιμα ηλεκτρονικά. Μπορείτε να μας στείλετε μια φωτογραφία του αντικειμένου και θα σας ενημερώσουμε αν είναι διαθέσιμο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση